O nama

ARTPOINT doo je firma posvećena očuvanju sredine u kojoj živimo. Naša misija je da, koristeći najsavremeniju tehnologiju i mašine za reciklažu, uklonimo iz prirode, kroz siguran, efikasan i društveno odgovoran proces, sav opasan i neopasan otpad. Vizija firme usmerena je na potrebe današnjice, ali i na budućnost naše dece i njihovu zdraviju i čistiju životnu sredinu.

 

Kao jedan od uslova za ulazak u Evropsku Uniju, Republika Srbija donela je Zakon o upravljanju otpadom čiji su ciljevi:

 

  • obezbeđivanje i osiguravanje uslova za upravljanje otpadom na način kojim se ne ugrožavaju zdravlje ljudi i životna sredina;
  • prevencija nastajanja otpada, kao i otklanjanje opasnosti od njegovog štetnog dejstva;
  • ponovno iskorišćenje i reciklaža otpada, izdvajanje sekundarnih sirovina iz otpada i korišćenje otpada kao energenta;
  • razvoj postupaka i metoda za odlaganje otpada;
  • sanacija neuređenih odlagališta otpada;
  • razvijanje svesti o upravljanju otpadom.

 

Odlukom Ministarstva za poljoprivredu i zaštitu životne sredine, dodeljena nam je dozvola za sakupljanje neopasnog i opasnog otpada (Rešenje br. 19-00-00402/2015-16). Posedujemo dozvolu za skladištenje neopasnog otpada i tretman otpadne plastike (Rešenje br. 501-13/2016-III-06), kao i dozvolu za tretman otpadnih drvenih paleta (Rešenje br. 501-24/2019-III-07). Takođe, odobren nam je transport neopasnog i opasnog otpada na teritoriji Republike Srbije (Rešenje br. 19-00-00739/2016-16 od 04.11.2016.). Sve navedene dozvole izdate su od strane  Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine Republike Srbije.

 

zaposleniSarađujemo sa preduzećima i lokalnim samoupravama. Nalazimo se u Industrijskoj zoni u Novoj Pazovi, na prostoru od 2.370m2 magacinskog, proizvodnog i kancelarijskog prostora.

 

Otkupljujemo svu otpadnu industrijsku plastiku i od nje proizvodimo regenerat, miksat i regranulat: polipropilen (PP), polietilen (PE), poliamid (PA), hostaform (POM), polimetil metakrilat (PMMA), polikarbonat (PC), poliuretan (PU), polibutilen tereftalat (PBT), polistirol (PS), ABS, PVC i PET.

Nudimo materijale u obliku garantovano čistih regenerata (meljave), miksata i regranulata.

prezentacijaTakođe, preduzeće Artpoint d.o.o. u mogućnosti je da vrši otkup, tretman i prodaju drvenih paleta. Vrlo smo zainteresovani da podelimo naše veliko tehničko iskustvo i pružimo pomoć proizvođačima iz oblasti plastike.

Poslovni moto našeg tima je: Budućnost naše firme gradimo na temeljima zadovoljnih klijenata. Nudimo visok kvalitet kroz veliki lager i širok asortiman proizvoda, brzu isporuku, bezuslovnu tehničku podršku i cenu prilagođenu prethodnim tačkama.

Једно мишљење на „O nama

Оставите одговор