O nama

ARTPOINT doo je firma posvećena očuvanju sredine u kojoj živimo. Naša misija je da, koristeći najsavremeniju tehnologiju i mašine za reciklažu, uklonimo iz prirode, kroz siguran, efikasan i društveno odgovoran proces, sav opasan i neopasan otpad. Vizija firme je usmerena na potrebe današnjice, ali isto tako i na budućnost naše dece kako bi imala zdraviju i čistiju životnu sredinu.

 

Republika Srbija je, kao jedan od uslova za ulazak u Evropsku Uniju, donela Zakon o upravljanju otpadom i njegov cilj je :

 

  • obezbediti i osigurati uslove za upravljanje otpadom na način kojim se ne ugrožava zdravlje ljudi i životne sredine;
  • prevencija nastajanja otpada, kao i otklanjanje opasnosti od njegovog štetnog dejstva;
  • ponovno iskorišćenje i reciklažu otpada, izdvajanje sekundarnih sirovina iz otpada i korišćenje otpada kao energenta;
  • razvoj postupaka i metoda za odlaganje otpada;
  • sanaciju neuređenih odlagališta otpada;
  • razvijanje svesti o upravljanju otpadom.

 

Odlukom Ministarstva za poljoprivredu i zaštitu životne sredine dobili smo dozvolu za sakupljanje neopasnog i opasog otpada (Rešenje br. 19-00-00402/2015-16). Takodje posedujemo dozvolu za skladištenje neopasnog otpada i tretman otpadne plastike (Rešenje br. 501-13/2016-III-06). Posedujemo i dozvolu za transport neopasnog i opasnog otpada na teritoriji Republike Srbije br. 19-00-00739/2016-16 od 04.11.2016. godine izdate, takođe od strane Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine.

 

zaposleniSarađujemo sa preduzećima, lokalnim samoupravama i fizičkim licima. Nalazimo se u Industijskoj zoni u Novoj Pazovi na prostoru od 2.370m2 magacinskog, proizvodnog i kancelarijskog prostora.

 

Otkupljujemo svu otpadnu industrijsku plastiku i od nje proizvodimo regenerat:

- polipropilen
- polietilen
- poliamid
- hostafom
- PMMA
- polikarbonat
- poliuretan- PBT
- ABS
- PS- PVC- PETNudimo materijale u obliku garantovano čiste meljave i garantovano čistih granulata.

 

prezentacijaVrlo smo zainteresovani da podelimo naše veliko tehničko iskustvo i pružimo pomoć proizvodjačima iz oblasti plastike.

 

Poslovni moto firme je: Budućnost naše firme gradimo na temeljima zadovoljnih klijenata. Nudimo visok kvalitet kroz veliki lager i širok asortiman proizvoda, brzu isporuku, bezuslovnu tehničku podršku i cenu prilagodjenu prethodnim tačkama.

Једно мишљење на „O nama

Оставите одговор